Unisex Μάσκα Προστασίας Police

  • 8.90€

Κατόπιν Παραγγελίας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συγκεκριμένη μάσκα προστασίας προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση από τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία. Για παραγγελία καλέστε στο 2621030565 – 2621037076.

MaxDry: Υφάσματα υψηλής τεχνολογίας, ελεγχόμενης διαπνοής, υποαλλεργικό. Κατασκευασμένο ακολουθώντας τους κανόνες πιστοποίησης OECO TEX – 100.

Εξαιρετικά απαλή υφή, αποβάλει την υγρασία από την αναπνοή, μεγάλης πυκνότητας για μεγαλύτερη προστασία .
Κάθε μάσκα συσκευάζετε με αυστηρά κριτήρια υγιεινής προστασίας, σε αποστειρωμένη αεροστεγώς σφραγισμένη νάιλον συσκευασία.

Οι μάσκες είναι εκτυπωμένες με ειδικά ανεξίτηλα χρώματα βάσεως νερού. Φέρουν πιστοποιήσεις από ευρωπαϊκά κέντρα και δεν αλλάζουν την υφή του υφάσματος. 100 % υποαλλεργικά μη τοξικά και χωρίς χρήση διαλύτη.

Όλες οι μάσκες κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων για Προστασία από Συγκράτηση Σωματιδίων ECDC

Υλικά Κατασκευής – Εκτύπωση – Κατασκευή και Συσκευασία

Ύφασμα polyester 150gr/m2  – OECO TEX 100 standard – NON TOXIC  – Υπο-αλλεργικά

Ρινικό Έλασμα  Polyester – Still διαμέτρου 2mm

Εκτύπωση με την μέθοδο της εξάχνωσης – χρώματα βάσεως νερού – χωρίς διαλύτες- NON TOXIC

Κάθε τεμάχιο συσκευάζετε μετά από αποστείρωση σε αποστειρωμένο αεροστεγώς κλεισμένο νάιλον σακουλάκι  τηρώντας όλους τους ενδεδειγμένους κανόνες υγιεινής.

Κατασκευασμένη με βάση τις απαιτήσεις και τις οδηγίες του ECDC( Ευρωπαϊκού Οργανισμού καταπολέμησης και πρόληψης Νοσημάτων.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Εργονομικοί Τύποι σε 3 μεγέθη (Ανδρικό – Γυναίκειο – Παιδικό) για την απόλυτη  εφαρμογή σε κάθε πρόσωπο. Η συγκεκριμένη μάσκα προορίζεται για ενήλικες.

Ιδιαιτέρους ανάλαφρη και μαλακή υφή.

Μεταλλικό Έλασμα προσαρμογής στη Μύτη.

Μαλακό ελαστικό στήριγμα.

Δυνατότητα προσωποποίησης, εκτύπωση λογοτύπων, σχεδίων και παραστάσεων.

Τρόποι Χρήσης

Οι μάσκες  SAGG είναι επαναχρησιμοποιούμενες, πριν από κάθε χρήση θα πρέπει να πλένονται και να σιδερώνονται.

Προστασία κατά την Χρήση

Η χρήση υφασμάτινων μασκών μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας είναι απαραίτητες σε χώρους μαζικών συναθροίσεων. Αυτό γίνετε γιατί η χρήση τους αποτρέπει την εισπνοή την εκπνοή και διασπορά  μικρο-σωματιδίων. Σύμφωνα με τον ΕCDC  η σωστή χρήση υφασμάτινης μάσκας προστατεύει αποτελεσματικά όπως οι μάσκες μιας χρήσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εκτυπώσεις στις μάσκες ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρές αποκλίσεις από τις φωτογραφίες. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν αποστέλλεται σφραγισμένο και αποστειρωμένο. Εφόσον ανοιχτεί, κάθε επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι αποστολές των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους και όγκου κοστίζουν 2.90 ευρώ. Οι παραδόσεις των αποστολών πραγματοποιούνται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών – courier. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργασίμων ημερών. Αν η περιοχή παράδοσης θεωρείται δυσπρόσιτη από την εταιρεία ταχυμεταφορών τότε η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο κοντινότερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών, ειδάλλως για αποστολή στην δυσπρόσιτη περιοχή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00 ευρώ.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.

Ειδικότερα:

-Εάν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη έως τις 12:00 το μεσημέρι της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, θα παραδίδεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας για παραδόσεις εντός Ηλείας και έως τη μεθεπόμενη ημέρα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

-Εάν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη μετά τις 12:00 το μεσημέρι της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, θα παραδίδεται μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός Ηλείας και εντός των επόμενων 3 εργασίμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας κλπ μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη ενημέρωση της κατάστασης ετοιμασίας και αποστολής των παραγγελιών. Μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέλους εάν έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία ως εγγεγραμμένος χρήστης και να ελέγχεται την κατάστασή της καθώς και να ενημερώνεστε από τον αριθμό αποστολής (tracking number) των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών για το σημείο που βρίσκεται αυτή, μέσα από τη σελίδα “tracking παραγγελίας” εντός του λογαριασμού σας.

Στην περίπτωση που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας μέσω της «γρήγορης αγοράς» (quick checkout) θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email με την κατάσταση της αποστολής και τον αριθμό φορτωτικής (tracking number) έτσι ώστε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παράδοσης μέσω της ιστοσελίδας της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής σας. Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα της εταιρείας (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν),  τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την εταιρεία μας. Σε αυτή τη περίπτωση, οι αποστολές γίνονται μόνο μέσω των συνεργαζόμενων με την εταιρεία μας ταχυμεταφορικών εταιρειών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε από το κόστος επιστροφής.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό πώλησης.

Τα προϊόντα θα πρέπει επίσης να συνοδεύονται και από το «έντυπο επιστροφής» συμπληρωμένο, μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε την πληρωμή της παραγγελία σας και με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία παραλάβει τα προϊόντα.

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε μάσκες προστασίας των οποίων η συσκευασία έχει ανοιχθεί, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας δέχονται σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται είναι η εξής:

DORO

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΛΕΤΡΙΝΩΝ 1, Τ.Κ.27131, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΑΦΜ: 142039876 - ΔΟΥ: ΠΥΡΓΟΥ

ΤΗΛ: 26210 30565

2621 030565 Για παραγγελίες
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΗΜΕΡΕΣ σε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για παραγγελίες άνω των 49€